Nedeljko Bajic Baja

KRATKA BIOGRAFIJA

Nedeljko Bajić Baja je rođen 9. juna 1968. godine u Šipovu, Bih u veoma siromšnoj porodici. Rano je izgubio oca, a takođe ima i dva brata i dve sestre. Svoj prvi album je objavio 1992. godine „Malo Kockam, Malo Pijem“ koji mu je ujedno doneo i veliku popularnost koja traje do dan danas. Objavio je ukupno 10 albuma, poslednji 2010. godine „Album Dragih Uspomena“, a od 2005. godine objavljuje svoje albuma za VIP Produkciju.
Diskografija:
Malo Kockam, Malo Pijem (1992)
Eh, Neno, Neno (1994)
Usijanje (1996)
Ljubavnik (1997)
Čežnja, Strast i Mržnja (1998)
Svetski čovek (1999)
Došlo Vreme (2002)
Koktel Ljubavi (2004)
Zapisano je u vremenu (2007)
Album Dragih Uspomena (2010)

TEKSTOVI

5. Blokada
7. Bum bum
11. Cuvaj se
12. Cveta dva
14. Devica
15. Disco
19. Dragana
21. Dve ruze
24. Fantazija
35. Kameleon
38. Ko si ti
40. Kolovodja
44. Leptir
45. Ljubav
51. Ludnica
52. Lutkica
54. Manijak
55. Maska
62. Momak
66. Naslednik
70. Nepravda
73. Non stop
79. Pijan sam
83. Prezime
84. Prirodno
85. Radio
90. Romansa
106. Ti oprosti
107. Tip top
111. Uzmi srce
112. Varalica
125. Zavicaj
126. Zeleni dol
129. Znakovi
130. Znam dobro