Grupa „Van Gog“ će 26. novembra u „Belekspo centru“ u Beogradu proslaviti trideset godina svog rada i postojanja, u organizaciji promoterske kuće „Long plej“. Frontmen Zvonimir Đukić Đule najvljuje više od običnog koncerta – nastup u dva čina.

– Biće to noć u kojoj će publika i “Van Gog” zatresti grad – tvrdi Đule. – Pripremamo nastup u dva čina. U prvom ćemo se predstaviti obožavaocima u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za potpuno novi, nabrijani elektrik set benda. Rođendanska noć biće i prilika da prvi put uživo odsviramo neke nama drage pesme, koje su tokom godina ostale nepravedno zapostavljene… Uz svaku ulaznicu obožavaoci ovog benda će dobiti na poklon novi CD Ako stanemo, gubimo sve.

Novina za obožavaoce je personalizovana bilbord kampanja „Prvih 100 – na plakatu zajedno sa bendom!“ koja omogućuje da se nečije lice nađe uz članove „Van Goga“ na plakatima i bilbordima po Beogradu.

U prodaji preko mreže „Eventim“ jedna ulaznica biće 1.300 dinara, odnosno „Van Gog karta za dvoje“ 2.000 dinara, kao i jedna VIP karta koji košta 2.000 dinara.

Dodao

admin

SHARE