Hasan Dudic

KRATKA BIOGRAFIJA

Hasan Dudić je rođen 21. jula 1957. godine. Iako je pevanje usledilo kasnije to nije sprečilo Hasana da postane velika pevačka zvezda. Prvi album je objavio 1981. godine, ali to nije bio pravi početak jer je počeo da nastupa 1975. godine kada je izdao nekoliko singlova. Prvi album koji je snimio izašao je pod nazivom „Crna Ženo sa očima plavim“. Poslednji album snimio je u izdanju „Gold Musica“.

Pevač je rešio da pokaže kako ima i drugih talenata, a to je boksanje. Iako se paralelno bavio pevanjem, Hasan je kao bokser ostvario nekoliko velikih rezultata, pa je tako više puta bio šampion države. Mnogi ga znaju kao temperamentnog i impulsivnog čoveka.

Osim što se dokazao kao pevač, Hasan se oprobao i u šou Farma gde je učestvovao sa drugim slavnim osobama u Srbiji. Neko vreme je bio oženjen sa Zlatom Petrović sa kojom ima sina Mikija.

Slede neke od njegovih pesama kao što su: „Sad je kasno za novi početak“, „Zločin i kazna“, „Ti mi više nisi drug“, „Ti nisi plakala“, „Kako ona zna da voli“, „Čaše lomim“, „Hej lutko lutkice“…

amazon storage cabinet