Maja Marijana

KRATKA BIOGRAFIJA

Maja Marijana je rođena 8. novembra 1972. godine u Beogradu gdje je završila srednju kožarsku školu. Još dok je bila dete pokazivala je ljubav prema muzici, a što je kasnije uspela da realizuje.

Prvi nastup imala je 1992. godine kada se pojavila na estradi i pokazala kako je došla nova nada. Tada su krenula redovna gostovanja u emisiji „Da pitamo zajedno“ sa pesmama „Ja nisam devojka lutalica“, „Šta je jablan među borićima“. Sa ovim je pesmama osvojila simpatije mnogih, a najviše verne publike.

U svojoj bogatoj karijeri je osvojila mnogo toga pa tako i Oskara za popularnost te nagrade Posela. Pevačica je priznala kako su njen uzor glumica Elizabet Tejlor i pevačica Zorica Brunclik. Priznala je kako se jedna i druga zvezda imale od svakog muža po jedno dete.

Pevačica je izjavila kako se u kuhinji odlično snalazi šta mnogo veseli njene ćerke. Posebno je vešta u pravljenju kolača tako da je mnogo puta znala razveseliti članove svoje porodice, ali i goste finim kolačima.

Pevačica iza sebe ima mnogo snimljenih pesama kao što su: Da li ti je savest čista“, „Hajdemo na more“, „Crni panter“, „Bio mi je dobar drug“…

TEKSTOVI

1. Adresar
23. Kazanova
32. Ljubomora
33. Luckasto
36. Manijak
39. Moj decko
47. Obline
51. Pijavice
52. Plima
55. Pola sata
56. Posle nas
62. Sampion
63. Skorpija
64. Smekeru
68. Teku suze
69. Ti i ja
74. Vucica
amazon storage cabinet