Polisa privatnosti

TekstPesme.com poštuje i čuva privatnost svojih korisnika i nikada neće trgovati podacima o korisnicima (e-mail adresa, ime i slično).  Ove podatke jedino možemo iskoristiti za slanje Newsletter-a ili obaveštenja o radu sajta.

 

Takođe, svi prikupljeni podaci o vrstama korisnika (geo lokacija, browser…) biće korišćeni isključivo u analitičke svrhe kako bi poboljšali kvalitet našeg servisa i bolje plasirali reklame.

 

TekstPesme.com koristi cookies (kolačiće) da bi Vaš boravak na sajtu učinili boljim. To su mali tekstualni fajlovi smešteni u memoriji Internet Browser-a koji se automatski kreiraju pri prvoj poseti sajtu. Oni u suštini pamte Vaše ponašanje na sajtu i omogućavaju nama da vam prikažemo reklame koje su bliže Vašim interesima i sprečavaju prikazivanje istih i nerelevantnih reklama korisnicima. Kolačići ne mogu biti iskorišćeni za ličnu identifikaciju korisnika, smešteni su u Vašem računaru i mogu se obrisati bilo kada kroz opcije vašeg Internet Browser-a. Takođe možete isključiti opciju korišćenja kolačića na internetu.

 

Koristimo skripte third-party oglašavačkih mreža, da bi plasirali oglase posetiocima našeg sajta. Ove oglašivačke mreže (Google Adsense) mogu koristiti informacije (to ne uključuje vaše lične podatke poput imena, adrese, e-mail adrese ili broja telefona) o posetama pojedinačnih web strana kako bi vam prikazivati reklame o robama i uslugama koje više odgovaraju vašim interesima na osnovu prethodno posećenih stranica i web sajtova. Ovo je standardna internet praksa i koristi se na gotovo svim sajtovima koji poseduju ovu vrstu reklama. Ako želite da saznate više o ovome ili ne želite da se više prikupljaju podaci o vama na ovaj način, posetite ovaj link (Google ad and content network privacy policy – http://www.google.com/privacy_ads.html).

 

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati preko forme na Kontakt stranici.

 

amazon storage cabinet