Nakon pet studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva “Poslednji album” grupe S.A.R.S. objavljeno je ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa. Album se može preslušati na deezer.com/album/13079438.

 

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend ceo mesec maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. U okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće koncerte 4. juna u rovu niške Tvrđave i 30. jula na Šabačkom letnjem festivalu.

 

Bend S.A.R.S. je do danas uz šest albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su “Lutka”, “Perspektiva”, “To rade”, “Ratujemo ti i ja”. Video spot za singl “Glupost” sa novog albuma, koji su uradili sa vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabeležio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava.Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja “Poslednjeg albuma” nisu tačne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će u budućnosti nastaviti da izdaju samo singlove.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post