Posle duže pauze pevačica Ana Nikolić objavila je novi spot za pesmu “Voli me, voli me“. Ovaj letnji hit prati i visokobudžetni spot, ali može se reći da je neke ideje pozajmila. Iako Ana tvrdi da je ovo najbolji spot u njenoj karijeri ne može se baš pohvaliti originalnošću.

 

Sama ideja za spot je preuzeta od Breta Ratnera, koji je pre 16 godina osmislio spot Maraje Keri. Ona je zajedno sa Džej Zijem snimila spot za pesmu “Heartbreaker” koji opisuje grupu devojaka koje dolaze u bioskop gde sreću Marajinog bivšeg dečka sa novom devojkom (koju takođe ona glumi u spotu). Nakon gađanja kokicama i tuče u toaletu između njih dve, Maraja se pojavljuje u bioskopskoj sali i prosipa piće bivšem dečku u krilo.

 

Osim toga, ako vam Ana u zlatnim nitima izgleda poznato, to je zbog toga što Bijonse to radi u svom spotu “Partition”. A i širenje nogu ispred seksi tipa nekako baš liči na scenu iz spota “Love, sex and magic” Džastina Timerlejka i Sijare. Takođe, u mnogim delovima spota je više nego očigledno kopirala kadrove iz spota “Anaconda“ američke reperke Niki Minaž.

 

 

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *