Nakon tri godine i bezbroj upita o prijemu novih članova, hor “Viva Vox” najzad ponovo raspisuje dugo očekivanu audiciju.

 

Jedinstveni muzički sastav koji je u maju prošle godine proslavio desetogodišnjicu rada više nego uspešnim koncertom u Kombank Areni otvara svoja vrata novim pevačkim snagama. Uz obaveznu pozitivnu energiju, poželjno je da kandidati imaju muzičko obrazovanje i iskustvo u horskom i, eventualno, solističkom pevanju.

 

Za sve zainteresovane, evo informacija šta treba da uradite da biste stekli šansu da postanete deo Viva Vox-a:

Prvi korak je prijava putem maila na [email protected], u kojoj navodite koji ste glas: sopran, mecosopran, alt, tenor, bariton ili bas. U odgovoru ćete dobiti prvi pevački zadatak i formular koji je potrebno da popunite i pošaljete na istu mail adresu najkasnije 27. aprila.

 

U međuvremenu, potencijalni kandidati kao i oni koji nemaju pevačkih ambicija ali žele uživo da čuju Viva Vox, mogu to učiniti u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu u petak 22. aprila od 21h.

 

Karte za njihov prvi samostalni koncert ovom gradu, po ceni od 900, 1100 i 1200 dinara možete kupiti na blagajni novosadskog Srpskog narodnog pozorišta.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post