Internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević, začetnik elektronske scene u Srbiji Boža Podunavac, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Spidi i specijalni gost iz Italije Jakopo Ferari hedlajneri su 20-časovnog festivala „Tehno drajv“ namenjenog ljubiteljima elektronske muzike.

 

Festival počinje 25. jula u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75, u organizaciji “Route 011”.

 

Osim hedlajnera, na sceni će se u subotu naći i DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loko Bejbi, samLuda i Milovan Stojanović, koji su zaduženi za zagrevanje. Za atmosferu na „after partiju“ pobrinuće se “Concrete DJz”, dvojac Manča i Mark Panić, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

 

Ulaznice za „Tehno drajv“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „DD Tiketsa“ i „Gigstiksa“, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1.200 dinara.

 

Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavije u periodu od 19 časova u subotu, do šest časova u nedelju ujutru, a obezbeđen je i povratak.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *