Popularna hrvatska grupa Elemental 7. avgusta stiže u Vrnjačku Banju na Jack Live Stage, a pred svoje prvo predstavljanje fanovima festivala ljubavi na simpatičan način su pozvali sve da zajedno sa njima otvore drugo festivalsko veče. Inače, njihova muzika je jedinstvena mešavina rep zvuka sa fankom, soulom, džezom i rokom, a prema rečima muzičkih kritičara upravo to čini njihove nastupe upečatljivim i maštovitim muzičkim iskustvom.

Bend postoji gotovo dve decenije i iza sebe ima šest studijskih albuma, brojne singlove, video spotove i hitove, a svojim društveno angažovanim tekstovima Elemental ukazuje na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima. Osim gostiju iz Hrvatske, iste večeri na Jack Live Stage-u nastupaće i Marčelo, crnogorski dvojac Who See i beogradski duo Prti Bee Gee. Tokom tri festivalska dana bina posvećena gitarskom zvuku ugostiće i Laibach, Artan Lili, Zaa, Eyesburn, Mortal Kombat, Atheist Rap, Gobline, a iz Hrvatske dolazi i Hladno Pivo.

Inače, Lovefest, koji je i ove godine podržao Heineken biće održan od 6. do 8. avgusta u Vrnačkoj Banji. Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne ulaznice 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno. Cena trodnevne karte za dnevne žurke na bazenu košta 900 dinara, dok je cena po danu 400 dinara.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *