Srpska predstavnica na “Evrosongu” u Švedskoj, Sanja Vučić, nastupiće u drugom polufinalu, 12. maja, pod rednim brojem šest. Pevačica kruševačke rege grupe “ZAA” na prestižnom muzičkom takmičenju u “Globen areni” u Stokholmu, od 10. do 14. maja, takmičiće se s pesmom “Goodbye”, tekstopisca i kompozitora Ivane Peters. U našoj polufinalnoj grupi nastupiće učesnici iz 19 zemalja, a od bivših jugoslovenskih republika tu su Makedonija i Slovenija. Prvo polufinale je 10. maja, dok će veliko finale biti održano 14. maja, kada će se iz obe polufinalne grupe plasirati po 10 zemalja, kojima će se priključiti takozvana “velika petorka” i zemlja domaćin “Evrosonga” Švedska.

 

Srpska predstavnica na 61. “Evrosongu” Sanja Vučić, kojoj nijedan muzički žanr nije stran, ističe da joj je cilj da se evrovizijskoj publici predstavi u najboljem svetlu i da Srbija bude ponosna na nju.

 

“Odmah sam se srodila sa pesmom i skapirala sa Ivanom, koja je bila moj idol”, rekla nam je Sanja Vučić. “Ubeđena sam da smo odličan spoj i da će naša saradnja biti prava stvar. Pesma je izuzetno moćna, a Ivana mi je najviše skretala pažnju na snagu vokala i pokretljivost na sceni.”

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post