Đorđe Čarkić, banjalučanin poznatiji pod imenom Klinac, novo je ime na domaćoj rep sceni. Sa samo osamnaest godina ovaj mladi talenat već je stekao fanove širom Balkana, pa tako njegove numere imaju milionske preglede na YouTube-u i Deezer-u.

 

Muziku, tekstove i produkciju najčešće radi sam, a to uspeva zahvaljujući svom talentu, ali i činjenici da je već sa dvanaest godina počeo da istražuje muziku. Pre nego što je njegova muzika postala viralna, sa svojom ekipom pod imenom Desetka na asa dve godine je bio aktivan na muzičkoj sceni.

 

Izdao je jedan EP za Bassivity, a oformio je i label pod imenom Apollo, o kom je govorio za portal oslobođenje.ba, i tako najavio nove ljude na domaćoj rep sceni:

Trenutno u Apollu smo Vekac kao muzička pretalentovana zver, odličan producent, najbolji pevač naše generacije bez pitanja i rođena rock zvezda. Skubi kao domaći Tyler the Creator samo tvrđi i luđi, Baskjat kao čovek koji je talentovan u svemu, KatuŠevski koji je, iako je Zemunac, jedan od mekših iz posade, Danza će uskoro biti jedan od najboljih repera regiona, Bogi kao najcrnji belac koji je ikad hodao Zemljom, Daka kao jedan od najmlađih potencijala i ja kao glavonja koji je spojio ove talente u jednu celinu, a tu nam je Štela (Danilo Šteher) kao videoproducent i zadužen za sve oko toga i Andrej Lučić kao menadžer i neko ozbiljan i odgovoran za razliku od ekipe.

 

Poslušajte novi zvuk koji nam donosi Klinac:

 

 

Dodao

admin

SHARE