Na današnji dan pre tačno devet godina u Vrnjačkoj Banji rođen je Lovefest. Tokom gotovo decenije postojanja Lovefest se od žurke za 500 ljudi razvio u festival za 20.000 posetilaca, a onda, promenom lokacije 2014. godine, postao jedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji ugostivši više od 60.000 posetilaca iz zemlje i sveta. Iste godine usledilo je i prestižno priznanje i Lovefest je izabran za jedan od deset najboljih festivala u Evropi. Za veliki uspeh festivala ljubavi zaslužna je i duga lista svetskih zvezda koji su nastupili proteklih godina među kojima su Maršal Džeferson, Džejms Zabiela, Keni Larkin, Robert Hud, Džef Mils, Tom Trago i mnogi drugi.

 

Ove godine deveto izdanje festivala biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na tri muzičke bine stižu zvezde iz celog sveta među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, Zabiela, Juan Atkins, Fred P, Marselus Pitman, Laibach, Hladno Pivo, Artan Lili, Elemental, Who See, Marčelo, Eyesburn i više od 20 regionalnih i domaćih bendova.

 

Redovna cena trodnevne ulaznice za festival je 27 EUR (3.240 RSD), dok je cena jednodnevne karte 11 EUR (1.300 RSD). Karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *