Devetnaest nezaboravnih dočeka u Budvi, kao i neka od najpoznatijih muzičkih imena regiona koja su nastupala, obavezala su opštinu Budva, domaćina, da ova, dvadeseta godina bude zaista za pamćenje.

Pet noći – pet različitih koncepata: od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rock ritmova, Budva i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu!

Tradicionalni koncert klasične muzike održaće se, kao i ranijih godina, 1. januara u 14. sati, a poštovaocima lepog zvuka operskih arija ovoga puta predstaviće se dame: Sara Vujošević, Emilija Minić, Marijana Šovran i Lana Asija Dabović.

TOB je tokom novogodišnjih praznika u Budvi i Petrovcu pripremio i bogat dnevni program, očekuje se da Udruženje hotelijera obogati celokupnu ponudu i “Božićnim bazarom”, tako da budvanska rivijera, u svakom slučaju predstavlja pravi izbor za najljepše praznike u godini.

“Prošle godine je naš grad posjetilo oko 50.000 posjetilaca. Ove godine očekujemo da ćemo ozbiljno premašiti tu cifru”, istakao je direktor TOB-a Mladen Franović.

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post