Bečejski pop bend Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu “Rikošet”.

 

Pesma “Rikošet” je naš letnji singl, o albumu još uvek ne razmišljamo. Štaviše, blizu smo odluke da od sada objavljujemo samo singlove iz prostog razloga što smatramo da snimanje i izdavanje albuma postaje sve besmislenije. U neku ruku to je sjajna vest, jer se popularna muzika na neki način vraća svojim R’n’R korenima kada je pesma bila sve, a singl osnovni medij. Ne mogu da ne kažem da nisam srećan zbog toga… Nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da održimo kontinuitet – svako novo godišnje doba, jedna nova pesma Eve Braun. Na kraju krajeva, znate kako kažu – ako ne možeš da kažeš to što želiš u tri minuta, nećes uspeti ni u sto”, izjavio je za b92 povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen Eve Braun.

Spot za pesmu “Rikošet” dostupan je na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Deezer, iTunes i Spotify, u izdanju Lampshade Media.
Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će 1. avgusta održati na Adi Ciganliji, na Beer Gardenu.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post