Los Anđeles i Holivud pokazali su se kao idealna scenografija novog spota za pesmu “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj”, koju Momčilo Bajagić Bajaga izvodi sa bluz bendom “Point Blank” i gitaristom “Yu grupe” Dragim Jelićem.

 

“Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa, došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe”, kaže Bajaga.

 

Dnevni deo spota “Kad mesec prospe rekom srebra sjaj” čine, kako navodi kuća “Long play”, skejt-park i kadrovi plaže Venis bič, art deko i neobarokne zgrade u Ulici Brodvej i vožnja Ulicom Malholand drajv, a noćni prikazuje savremenu arhitekturu u centru Los Anđelesa i vožnju Holivudom.

 

U spotu, koji je u produkciji “Long playa” sniman nedavno u Los Anđelesu, pojavljuje se manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici, koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državama, a većinu kadrova je uradio “timelapse” tehnikom kamerman Dragoslav Ulić Dag (manjim delom je korišćen i stock footage).

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post