Prethodni singl grupe “Elemental” pod nazivom „Goli i bosi“ još uvek vlada muzičkim top listama, a bend je odlučio da neće spavati na lovorikama već će predstaviti novi hit singl „Sve je moje tuđe“.

 

Reč je o poletnoj numeri koja se na pomalo humorističan i auto-ironičan način poigrava s temama ljubavi, bega „trbuhom za kruhom“, podstanarstva, tuđih kreveta i materijalnih dobara koja stanu u jedan kofer.

 

“Elemental” u sivilu svakodnevice uspeva da nađe momenat u kojem možemo sami sebi da se nasmejemo i, barem u trajanju pesme, prihvatimo sanjarsku perspektivu koja se ogleda u stihovima i muzici. U doba kad pesimizam nagriza sve segmente društva, “Elemental” kroz „Sve je moje tuđe“ nudi trenutak za predah od stresa.

 

Kao i fenomenalni „Goli i bosi“, novi singl „Sve je moje tuđe“ najavljuje njihov novi album za koji bend tajnovito tvrdi da će se u javnosti pojaviti uskoro. Beogradska publika će imati priliku uživo da čuje “Elemental” na velikom koncertu u Hali sportova 10. oktobra kada će biti podrška Marčelu.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *