Nakon više od 30 godina, Parni Valjak će održati prednovogodišnji koncert u Vršcu,  28.12. u Centru Millennium, sa početkom u 20:30h.

Publika će imati prilike da uživa u svim bezvremenskim hitovima Parnog Valjka, kao i u novim pesmama “Za malo nježnosti” i “Opet se smijem”, koje su za veoma kratko vreme postali novi hitovi benda koji je prošle godine proslavio 40. godina postojanja.

Tim povodom Aki, Hus i bend svojoj publici su poručili: “Jedva čekamo koncert u Vršcu, u prelepoj hali Millennium, u kojoj nikada do sada nismo nastupali. Našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajan prednovogodišnji koncert kojim ćemo ispratiti ovu, za nas, izuzetno uspešnu 2016. i sa optimizmom i radošću ući u 2017. Sa velikim zadovoljstvom ćemo svirati sve ono što je naša publika navikla od nas, a naravno i nove pesme koje smo objavili u proteklom periodu i koje je publika sjajno prihvatila. Vidimo se u Vršcu!”

 

Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 i 1.000 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Centra Millennium, svim Win Win prodavnicama i na www.ddtickets.rs.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post