Izdavačka kuća “Mascom records” je započela projekat koji vraća muziku grupe EKV onima kojima pripada, generacijama koje su rasle uz reči i značenja njihovih pesama, kao i mladim generacijama koje prepoznaju značaj ove grupe za vreme u kojem je stvarala.

 

Ovaj ambiciozni projekat je započela nedavnim objavljivanjem dvostrukog LIVE izdanja benda EKV sa 26 pesama, koji se već može kupiti putem interneta. Svi poštovaoci benda EKV sada imaju priliku da čuju ekskluzivni tonski zapis poslednjeg beogradskog koncerta koji je održan u Sava Centru 12. novembra 1993. godine, a koji do danas nikad nije objavljen. Za tu priliku u Sava Centru je bio instaliran poseban studio za snimanje ovog koncerta, a kvalitetni višekanalni tonski master snimak sačuvan je do današnjih dana.

 

Ovaj koncertni materijal posebne vrednosti je remasterizovan, a zvuk koji jasno oslikava energiju, emociju i misao benda EKV sada je dostupan publici kako u digitalnom, tako i u fizičkom izdanju. Osim putem sajta Gooda Shop-a, CD se može kupiti i u svim bolje snabdevenim CD šopovima i knjižari Delfi SKC.

 

Video za pesmu “Par godina za nas” snimljen je daleke 1993. godine na koncertu u Beogradu:

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *