Do desetog rođendanskog Heineken Lovefesta, koje uzbuđeno čeka desetine hiljada mladih, ostalo je još samo dva dana, a decenijsko izdanje festivala je gotovo rasprodato.

 

Sve ulaznice po ceni od 25 evra raspredate su pre početka festivala, a prodaja je ušla u svoju finalnu fazu sa ograničenom količinom karata po ceni od 32 evra za sva tri festivalska dana.

 

Smeštajni kapaciteti u Vrnjačkoj Banji su popunjeni, a u Heineken Lovefest kampu ljubavi je ostalo još malo mesta. Kamp ulaznice mogu se kupiti po ceni od 15 evra, prostor će za sve posetioce biti otvoren 3. do 7. avgusta, a u njemu se ove godine očekuju gosti iz više od 20 zemalja sveta.

 

Na činjenicu da festival svake godine ima sve više posetilaca iz regiona i sveta ponosni su i predstavnici Heineken-a, koje je i ove godine glavni partner festivala ljubavi:

– Ponosni smo što je Heineken već godinama zvanično pivo muzičkog događaja kao što je Lovefest u Vrnjačkoj Banji. Festival koji prati reputacija jednog od najboljih festivala u Srbiji je mesto koje svi ljubitelji elektronskog, ali i gitarskog i hip-hop zvuka smatraju obaveznom destinacijom na svojoj festivalskoj mapi – zaključila je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžerka i dodala:

– Heineken poziva sve posetioce da zajedno uživamo i odlično se provedemo u rođendanskoj zabavi desetog jubilarnog festivala.

 

Decenijsko izdanje Lovefesta 4. avgusta otvoriće Sven Vath, a uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

 

Ljubitelje gitarskog i hip-hop zvuka čekaju Edo Maajka, Rambo Amadeus, Marčelo, Partibrejkersi, Irie Fm, Disciplin A Kitschme, E Play i više od 40 izvođača.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post