Nakon pet godina pauze jedan od omiljenih regionalnih pop izvođača Sergej Ćetković, odlučio je publiku da obraduje novim albumom, a danas  je objavio singl pod nazivom “Korov” propraćen video spotom.

 

Visokobudžetni spot sniman je u Toskani prema zamisli Sergeja Ćetkovića, a emotivni stihovi i muzički aranžman u skladu su s njegovim dosadašnjim stilom koji verno neguje tokom čitave svoje karijere. Sergej je napisao tekst i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Dado Marinkov. Novi spot je i najava za šesti studijski album popularnog pevača koji će nositi ime pesme “Moj svije”. S njom je Sergej uspešno nastupio na prošlogodišnjem Eurosongu, završivši takmičenje među 20 najboljih izvođača.

 

O novom albumu, koji će biti malo drugačije i energičnije izdanje Sergeja, popularni pevač kaže: “Stari Sergej u novom ruhu. Desile su se nove saradnje s muzičarima iz Hrvatske i Makedonije, napravili smo neku novu kombinaciju i svako je unio nove energije. Nove pjesme su malo drugačije i, po meni, zrelije od onog što smo radili do sada, a to je i bilo za očekivati”.

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *