Željko Vasić premijerno je predstavio spot za pesmu “Greh”. Spot za ovu baladu ujedno je i najava koncerata koje će Željko Vasić održati 24. decembra u Sava Centru i 25.12. u Novom Sadu. U pesmi “Greh” Bora Dugić svira frulu, a u spotu učestvuju i deca sa posebnim potrebama.  Ova pesma se nalazi na njegovom poslednjem albumu “Nema dalje”.

Na konferenciji za novinare u prestoničkom restoranu “Pepe nero” Vasić je istakao da se raduje novim susretima sa beogradskom i novosadskom publikom.

– Kada pevam u rodnom Zaječaru uvek imam tremu, a slično je i u Beogradu, koji takođe doživljavam kao rodni grad – rekao je Vasić. – Radujem se Sava centru, jer sebe ne vidim u drugom koncertnom prostoru, bar ne u skorije vreme. Verovatno sam jedini pevač koji je imao solistički koncert u Sava centru i u SPN, samo sa jednim objavljenim albumom (“Samo moja”).

 

Željko je naglasio da je upravo tada postao autor, i to iz nužde, jer nije bio zadovoljan pesmama koje su mu nudile kolege:

 

– Rešio sam da sednem za klavir i sam komponujem, a pokazalo se da je to najbolji put. Svaki album mora da se radi sa konceptom i da ima priču, jer ako se sve svede na instant singlove, brze hitove i pesme koje traju kao mleko u tetrapaku, onda nema smisla. Što se novosadskog koncerta tiče, on zbog specifičnog prostora ima drugačiju emociju i dimenziju.

 

Ulaznice za beogradski koncert Željka Vasića mogu se kupiti na blagajni Sava centra i u “Eventimu” i koštaju 2.000, 1.600 i 1.200 dinara.

 

Pogledajte kakva atmosfera je bila na njegovom prethodnom koncertu:

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post