Ovogodišnji Belgrade Beer Fest otvoriće kapije 19. avgusta na Ušću, a da je sve spremno potvrđuje i kompletan muzički program najmasovnijeg festivala u ovom delu Evrope. Tokom pet dana festivala očekuju vas nastupi preko 30 izvođača i bendova, kao i dva svetski poznata DJ-a.

 

Već prve večeri festivala pred publikom na Ušću od 21.30h nastupiće jedan od najvećih domaćih rok sastava – Riblja čorba. Pre njih sviraju Neno Belan&Fiumens, a od 23 sata provod se nastavlja na najbolji način žurkom koju priređuje DJ Roger Sanchez.

 

U četvrtak, 20. avgusta, na veliko zadovoljstvo posle šest godina na Beer Festu, nastupiće Rundek Cargo Trio. Slede trenutno najveće hip-hop zvezde iz Crne Gore, Dedduh i Noyz poznatiji kao Who See, a njih će, pred ponoć, zameniti Babe, bend sa ništa manje pozitivnim zvukom i uvek raspoloženim frontmenom Žikom Milenkovićem.

 

Premijerno na festivalu treće večeri nastupiće folk-punk–rock sastav Brkovi iz Zagreba. Ovo veče obeležiće grupa Galija i kultni beogradski hip–hop trio Bad Copy. Pola sata nakon ponoći, za miks pultom biće house zvezda DJ Sandy Rivera.
U subotu, 22. avgusta od 21.15h svira grupa Kerber, potom će nastupiti holandski trio Kraak & Smaak Live. Od 23.15h binom će „zavladati“ prepoznatljivi irski tonovi kada na scenu izađu ikone Beer Festa Orthodox Celts. Nakon popularnih Kelta, na „novi talas“ će nas podsetiti Davorin Bogović, originalni pevač Prljavog Kazališta, koji na Beer Festu nastupa prvi put.

 

Poslednje večeri festivala publika će od 20 sati uživati uz Vampire, a nakon njih nastupiće Kiki Lesendrić&Piloti uz specijalne goste iz Holandije – Luminize.

 

Na festivalu će pored pomenutih nastupiti još 14 bendova i izvođača, a publika će moći da uživa i u preko 150 vrsta piva.

 

 

Dodao

izzy0909

SHARE

Your email address will not be published. Required fields are marked *