Zdravko Čolić će turneju pod nazivom Ono malo sreće, tokom koje je koncerte održao i u Americi, završiti onako kako dolikuje – pred domaćom publikom.

Posle dva nezaboravna koncerta na Marakani 2001. i 2007. godine, zatim na Ušću 2011. i četiri rasprodate Arene 2005. i 2014, ponovo nastupa u najvećoj beogradskoj hali. Da publika željno iščekuje da i ovog puta uživo čuje jednog od najznačajnijih muzičara sa ovih prostora, govori i činjenica da je jedan koncert u Areni 29. novembra malo, pa je tako Čola, budući da su karte rasprodate u rekordnom roku, morao da zakaže i drugi, i to dan kasnije, 30 novembra.

Osim novih hitova Tebe čuvam za kraj, Ničeg nije bilo između nas i Ono malo sreće, publika će uživati i u klasicima kao što su Mađarica, Stanica Podlugovi, Ti si mi u krvi i mnogim drugim. Čolić je ovim povodom izjavio: Jedva čekam da ponovo zapevam u Beogradu. Prošlo je pet godina od poslednjeg druženja s divnom publikom i vreme je da ponovimo. Sretan sam i s velikim nestrpljenjem čekam 29. i 30. novembar.

Kako su karte za prvi koncert su uveliko rasprodate, možete kupiti karte za koncert 30. novembra po istoj ceni, ali požurite, budući da se karte za Čoline koncerte definitivno prodaju neverovatnom brzinom.

Dodao

admin

SHARE