Zbog ogromnog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih muzičara u našem regionu, Željko Joksimović, održaće ne jedan, ne dva, već čak tri koncerta pod nazivom “Dva sveta” u beogradskom Sava Centru.

Prošle godine napunili smo četiri Sava centra u decembru, a izgleda da ćemo tako i ove. Radujem se što je publika zainteresovana da čuje nove pesme i nov repertoar, koji smo potpuno promenili.Svakodnevno imamo probe i kada sam čuo nove aranžmane pesama Gde je sad moj Beograd, Flojd, Tango Argentino, ali i Milimetra i Ponelo me – verujte mi da sam osetio adrenalin kakav dugo nisam. Nestvaran zvuk i aranžman. Svi muzičari, a ima ih više od trideset u projektu uživaju i pružaju svoj maksimum. Imamo puno iznenadjenja, imamo specijalnu gošću koja će ostati tajna još neko vreme, a pripremamo i priču, moju ličnu o svakoj pesmi koju ću izvoditi. Jedva čekam susret sa publikom, izjavio je popularni pevač.

Muzičar je zakazao koncert i 7. decembra u Novom Sadu, a nedavno je promovisao singl “Menjaj pesmu”, koji je postao hit nakon samo nekoliko dana.

Dodao

izzy0909

SHARE

Comments are off this post